Bašta u Matěje
Rekreace Ledeta Zvůle

Něco na zub

POLÉVKY:

Rybí polévka Jakuba Krčína z Jelčan s houskovými krutonky

 

HLAVNÍ JÍDLA:

Gulášek z třeboňského kapříka (bez kostí)

Zvůlský pstroužek v paprikové krustě

Mladý pstroužek na kmínu s bylinkovým máslíčkem

Kapří filety na jarní cibulce a špíčku z mladého selátka (bez kostí)

Landštejnský candát na smetaně a modrém sýru

Norský losos na zeleném pepři

Matějovy kapří hranolky

 

KLASIKA K PIVU:

Šťavnatá žebírka z přeštického prasátka

 

PŘÍLOHY:

Vařené brambůrky

Dačický chlebíček

Americké brambůrky

Bramborové hranolky

 

POCHUTINY:

Znojemská okurčička

Beraní rohy

Ďábelská feferonka

Rekreace Ledeta Zvůle